Timanttiporaus ja purkutyöt

Olemme tärinättömien ja pölyttömien purkutöiden asiantuntija.  Moderni purkukalustomme kattaa mm. timanttivaijerisahat ja piikkausrobotit. Toteutamme myös vaativien olosuhteiden käynninaikaiset purkutyöt.

Timanttiporaus ja purkutyöt

Timanttivaijerisahaus

Olemme erikoistuneet timanttivaijerisahaukseen. Irroitamme laajoja ja paksuja perustuksia siististi ja pölyttömästi – yhdellä sahauksella ja aiheuttamatta lainkaan tärinää.

Tärinättömyyden ja pölyttömyyden lisäksi timanttivaijerisahauksen etuina perinteisiin menetelmiin on suurempi leikkausnopeus, meluttomuus ja tarkkuus. Pystymme toimittamaan timanttivaijerisahaukset nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Timanttiporaus ja purkutyöt - Timanttivaijerisahaus - Lappeenranta - Etelä-Karjala
Timanttiporaus ja purkutyöt - Läpiviennit - Lappeenranta - Etelä-Karjala
Timanttiporaus ja purkutyöt

Läpiviennit

Teemme olemassa oleviin betoni- ja teräsrakenteisiin tarvittavat aukotukset ja läpiviennit.

Suoritamme läpivientityöt aina kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivalla menetelmällä käyttäen joko timanttiporausta tai -sahausta.

Timanttiporaus ja purkutyöt

Betonin purkutyöt

Omaamme kattavan kaluston ja lujan ammattitaidon kaikenkokoisiin purkutöihin. Moderni ja laaja purkukalustomme kattaa mm. piikkausrobotit, timanttivaijerisahat ja holvisahat, joilla ammattilaistemme ohjaamina saadaan purettua suuremmatkin alueet nopealla aikataululla ja kilpailukykyisin kustannuksin.

Toteutamme myös vaativien olosuhteiden ja teollisuuslaitosten käynninaikaiset purkutyöt. Modernien purkumenetelmiemme ansiosta vältät purku- ja saneeraustöiden takia tehtävät kallisarvoiset tuotantoseisokit.

Timanttiporaus ja purkutyöt - Betonin purku ja purkutyöt - Lappeenranta - Etelä-Karjala

Timanttiporauksen ja purkutöiden
asiantuntijasi