Teollisuusrakentaminen

Teollisuusrakentaminen on ydinosaamistamme. Kokonaiskuvan hahmottaminen ja tilaajan todellisten tarpeiden ymmärtäminen tekeekin meistän halutun teollisuusrakentamisen kumppanin.

Teollisuusrakentaminen

Betonirakenteet

Maailman käytetyimmän rakennusmateriaalin – betonin – tuottaminen valmiiksi rakenteiksi ja elementeiksi vaatii sen ominaisuuksien tarkkaa tuntemista ja betonirakentamisen korkeaa ammattitaitoa. Kymecon toimittaakin sekä paikallavalu- että elementtirakenteet aina räätälöityinä kohteen erityistarpeet ja asiakkaan aikataulut huomioiden.

Betonitöidemme laadun takaa massiivibetonirakenteiden betonityöjohtajan ykkösluokan pätevyys. Voit lukea lisää betonitöiden pätevyyksistä Betoniyhdistyksen sivuilta.

Betonirakenteet - Teollisuusrakentaminen - Lappeenranta, Etelä-Karjala
Hallirakentaminen - Teollisuusrakentaminen - Lappeenranta, Etelä-Karjala
Teollisuusrakentaminen

Hallirakentaminen

Olemme hallirakentamisen laaja-alainen tuotantokumppani ja toimitammekin hallikokonaisuudet, -laajennukset ja -saneeraukset aina paalutuksesta vesikattoon asti.

Meillä on laaja kokemus hallirakentamisesta niin uudiskohteina kuin myös jo toimivien laitosten yhteyteen toteutettuina.

Tarvitset sitten teollisuus- tai tuotantohallia, varastohallia, toimistohallia, myymälähallia tai korjaamohallia, olemme kilpailukykyinen toimija, joka pystyy reagoimaan nopeallakin aikataululla.

Teollisuusrakentaminen

Koneiden käynninaikaiset rakenteelliset muutostyöt

Erikoisosaamistamme on käynnissä olevien, toimivien tuotantolaitosten sisään toteutetut rakenteelliset muutostyöt ja rakennuskokonaisuudet, jotka toteutamme ilman asiakkaan tuotannon keskeytymistä.

Muutostöiden aikaiset tuotantoseisokit ovat monimutkaisia prosesseja, jotka ovat kustannuksiltaan arvokkaita ja sisältävät usein riskejä. Siksi olemme asiakkaan valinta, kun tuotanto halutaan pitää käynnissä muutostöiden aikana; kaikki käynninaikaisten muutostöidemme vaiheet aina paalutuksesta uusiorakenteisiin tehdään niin, ettei asiakkaan tuotanto edes häiriinny.

Teollisuusrakentaminen - Lappeenranta - Etelä-Karjala - Koneiden käynninaikaiset muutostyöt
Teollisuusrakentaminen - Lappeenranta - Etelä-Karjala - Rakennustekninen kunnossapito
Teollisuusrakentaminen

Rakennustekninen kunnossapito

Rakennustekninen kunnossapito pitää sisällään kiinteistöjen rakenteiden, tilojen, varusteiden ja laitteiden jatkuvan huollon ja kunnossapidon. Kunnossapitoon sisältyy lisäksi myös kosteusvahinkojen korjaaminen.

Olemme mm. monien teollisuusyritysten, kuntien ja valtion valitsema rakennusteknisten kunnossapitotöiden puitesopimuskumppani. Kunnossapitosopimus räätälöidään aina asiakkaan ja kohteen erityisvaatimusten mukaan.

Teollisuusrakentaminen

Paalutus

Toteutamme kilpailukykyiset paalutustyöt yhteistyökumppaniemme kanssa. Toimitamme kilpailukykyiset lyönti- ja porapaalut sekä teräksisinä että betonisina.

Jos paalutustyömaan lähellä on muita rakennuksia tai rakenteita, teemme niihin etukäteiskatselmuksen ja huolehdimme myös tärinämittauksesta.

Huolehdimme viimeistellystä paalutustyön jäljestä ja paalutuksen valmistuttua jätämme työmaan ensiluokkaiseen kuntoon, jotta rakentaja pääsee jatkamaan urakkaa mahdollisimman nopeasti.

Paalutus - Teollisuusrakentaminen - Lappeenranta - Etelä-Karjala
Teollisuusrakentaminen - Erikoisrakentaminen - Lappeenranta - Etelä-Karjala
Teollisuusrakentaminen

Erikoisrakentaminen

Tiedämme kokemuksesta, että kaikki rakennuskohteet eivät aina sovi valmiisiin lokeroihin. Kymecon onkin erikoistunut poikkeaviin kohteisiin ja vaativiinkiin rakentamisen erikoistöihin.

Mm. nämä rakentamisen erikoistyöt ovat meille tuttuja: ahtaiden tilojen rakentaminen ja muutostyöt, muutos- ja rakennustyöt toimivissa laitoksissa, vaativat betoni- ja massiivibetonirakenteet sekä vaativat purkutyöt rakennustöiden yhteydessä.

Teollisuusrakentamisen
asiantuntijasi