Bitumityöt

Olemme bitumitöiden moniosaaja – saat meidän kauttamme niin bitumihuopa-eristykset, vesikatot, maanpaineseinät kuin betoni- ja pihakannet.

Bitumityöt

Bitumihuopa-
eristystyöt

Bitumihuopa-eristystyöt ovat osa laajaa bitumitöiden osaamistamme. Toteutamme bitumihuopa-eristystyöt vuosikymmenten kokemuksella maanalaisten betonirakenteiden eristystöistä.

Bitumityöt - Bitumihuopa-eristystyöt - Lappeenranta - Etelä-Karjala
Vesikatto - vesikatot - Bitumityöt - Kymecon - Lappeenranta - Etelä-Karjala
Bitumityöt

Vesikatot

Ammattimaisesti toteutettu vesikatto suojaa rakennusta sääilmiöiltä ja on samalla näyttävä osa rakennusta – vesikattoa kutsutaankin rakennuksen viidenneksi julkisivuksi. Oikeaoppisesti tehtynä vesikatto pidentää kiinteistön käyttöikää ja nostaa huomattavasti sen arvoa.

Toteutamme uudiskohteiden vesikatot lämmöneristystä ja vesieristystä myöten. Uudiskohteiden lisäksi teemme myös saneerauskohteiden vesieristyksiä.

Bitumityöt

Maanpaineseinien eristäminen

Maanpaineseinien uudisrakentamiseen ja saneeraukseen liittyvät maanrakennustyöt vaativat pitkää ja laaja-alaista maanrakennus-alan kokemusta.

Kymecon toteuttaakin maanpaineseinien ja sokkeleiden eristystyöt vuosikymmenten kokemuksella maanalaisten betonirakenteiden eristystöistä.

Bitumityöt - Maanpaineseinät - Maanpaineseinien eristäminen - Lappeenranta - Etelä-Karjala
Bitumityöt - Betonikansien ja pihakansien eristystyöt - Lappeenranta - Etelä-Karjala
Bitumityöt

Betoni- ja pihakansien eristystyöt

Pihakansien asianmukaisella eristystyöllä katsotaan pitkälle tulevaisuuteen, sillä rakennusvaiheen huolellinen ja ammattimainen eristystyö ehkäisee rakenteiden vuodot, joiden korjaaminen myöhemmin on erittäin työläs ja kallis prosessi.

Teemme uudiskohteiden pihakannet, muut maanalaisten betonirakenteiden eristystyöt ja kellaritilojen betonikannet käyttäen vain parhaita materiaaleja ja noudattaen nykyaikaisia eristysmenetelmiä.

Bitumitöiden
asiantuntijasi