Rakennus­palvelut

Rakentamisen osaamisemme ulottuu aina uudistuotannosta purkutöihin. Tuotamme rakennuspalvelut laadulla ja kokemuksella – lue lisää eri palveluista!

Kymecon - Rakennuspalvelut

Teollisuus­rakentaminen

Teollisuusrakentamisen osaamistamme: perustusten vahvistaminen ja tuenta, ahtaiden tilojen rakennustekniset työt, betonirakenteet, purkutyöt, korjaus- ja saneeraustyöt, rakennustekniset kunnossapitotyöt, palokatkomassaukset.

Lue lisää - Teollisuusrakentaminen
Kymecon - Rakennuspalvelut

Kunnallistekniikka

Kunnallistekniikka-palveluihimme kuuluu mm. vesijohto- ja viemärityöt, pumppaamot sekä tiet ja kadut.

Lue lisää - Kunnallistekniikka
Kymecon - Rakennuspalvelut

Maa- ja vesirakentaminen

Maanrakennus. ja vesirakennus-osaamistamme ovat mm. maansiirtotyöt, paalutukset, laiturit ja vedenalaiset putkistot sekä rakenteet.

Lue lisää - Maa- ja vesirakentaminen
Kymecon - Rakennuspalvelut

Bitumityöt

Teemme mm. seuraavat bitumityöt: uudishuopakatot, huopakattojen saneeraus, betonikansien bitumieristykset, sokkelin eristykset ja paikkaus- ja huoltotyöt.

Lue lisää - Bitumityöt
Kymecon - Rakennuspalvelut

Timanttiporaus- ja purkutyöt

Olemme tärinättömien ja pölyttömien purkutöiden asiantuntija. Moderni purkukalustomme kattaa mm. timanttivaijerisahat ja piikkausrobotit. Toteutamme myös vaativien olosuhteiden käynninaikaiset purkutyöt.

Lue lisää - Timanttiporaus- ja purkutyöt
Kymecon - Rakennuspalvelut

Toimitila­saneeraukset

Teemme toimitilalaajennukset sekä tila- ja talotekniset muutokset tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, suunnittelijan ja muiden mahdollisten urakoitsijoiden kanssa.

Lue lisää - Toimitilasaneeraukset
Kymecon - Rakennuspalvelut

Erikoistyöt ja muut palvelut

Erikoistyöt ovat osa ammattitaitoamme; meiltä onnistuu mm. ahtaiden tilojen paalutukset ja meluseinät. Jos et löytänyt vielä haluamaasi, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jätä viesti ja kysy lisää!